Bitcoin Miner Iris Energy, NYDIG'den 71 Milyon Dolarlık Ekipman Finansmanı Aldı

 9-12 Haziran'da Austin, Teksas'ta yılın mutlaka katılması gereken kripto ve blockchain festivali deneyimi olan CoinDesk'in Consensus 2022'sini kaçırmayın .

Avustralyalı bitcoin madencisi Iris Energy (IREN), kurumsal bitcoin komisyoncusu NYDIG'den 71 milyon dolarlık ekipman finansmanı sağladı.

  • Finansman, saniyede yaklaşık 1,98 exahash (EH/s) hashrate sahip 19.800 Iris Energy'nin Bitmain S19j Pro madencileri tarafından destekleniyor ve şirket, yıllık %11 faiz oranıyla 25 aylık bir vadeye sahip olduğunu söyledi. Pazartesi günü bir açıklama.





  • Iris Energy, Şubat ayında saniyede 844 petahash ortalama işletim hash oranına sahipti ve 2023'ün başlarında 10 EH/s'ye ulaşmayı planlıyor. Ayrıca, toplam 15 EH/s değerinde madencilik makinesini güvence altına aldı .

  • Madenci, şirketin toplam madenci stoğunun hala yaklaşık 10 EH/s'sine sahip olduğunu ve bunun şirkete esneklik ve seyreltici olmayan ilave fon sağlama seçeneği sağladığını söyledi.

  • Iris Energy'nin Kurucu Ortağı ve Eş CEO'su Daniel Roberts, "Bu, NYDIG ile birlikte üçüncü ekipman finansman tesisimiz ve madenciler teslim edilmeye ve kurulmaya devam ettikçe ek kredi olanaklarını resmileştirmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

  • Finansman, kripto madencileri, bitcoin destekli krediler ve şirketlerin madencilik teçhizatlarına bağlı varlığa dayalı krediler yoluyla fon toplamak da dahil olmak üzere sermaye ihtiyaçları konusunda yaratıcı olmaya çalıştıkça geliyor.

  • Iris Energy'nin hissesi bu yıl yaklaşık %5.5 düşerken, bitcoin yaklaşık %1.2 düştü. Madencinin hisseleri Pazartesi günü erken işlemlerde neredeyse %3 arttı.

Yorumlar