İzlenecek kilit BTC fiyat seviyeleri nelerdir?

 Bir haftadaki en yüksek seviyelerinden bir düşüş, Bitcoin fiyat hareketinin kısa vadeli destek hedefleri altında hemen hareket ettiğini görüyor.

BTC, günlük “çok yükseliş” kapanışını kaçırıyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView'den elde edilen veriler  , BTC/USD'nin iyileşmeden önce Bitstamp'ta 43.337 dolardan 41.779 dolara düştüğünü gösterdi.

Yazının yazıldığı sırada parite 42.300 dolar civarında işlem görüyordu – yine de yüksek seviyelerden 1.000 dolar.



Blockchain protokolü Terra'nın görünen 3 milyar dolarlık BTC alımına odaklanan artan tanıtım sayesinde coşku, Salı günü açıkça görülüyordu .

Kurucu ortak Do Kwon'a göre, Terra'nın yeni TerraUSD (UST) stabilcoinini desteklemek için kullanılacak olan fonların çoğu henüz satın alınmamıştı ve daha fazla potansiyel BTC fiyat sıkışıklığı için yer bırakmıştı.

Bununla birlikte, piyasalarda ruh hali bir gecede soğudu ve Bitcoin'in günlük yaklaşık 200 dolar civarında "çok yükseliş" olabilecek bir kapanışı kaçırdı.

Analist Matthew Hyland, Bitcoin için “gelgitin döndüğünden” emindi, ancak diğer şeylerin yanı sıra Bitcoin'in günlük göreceli güç endeksi (RSI) için devam eden bir kırılma girişimine işaret ediyor.

Düşüş trendinin, Kasım ayının tüm zamanların en yüksek seviyesinden önce bile yürürlükte olduğunu kaydetti.


Yorumlar